tirsdag den 21. juni 2011

Bønner til godt vejr

Urtepigernes 2 hummus versioner.
- og så beder vi bare guderne om godt vejr

Denne version er lavet af blandede bønner

Når du får uventede gæster, kan denne hummus laves på 5 min.
Brug enten kilkærter eller blandede bønner på dåse.
De smager bedst i den økologiske udgave.
Køb og stil på lager, så er du altid klar, med et sundt og velsmagende indslag.
Det smager fantastisk til alle sprøde grøntsager.
Evt nye danske gulerødder, bladselleri, eller radiser. 
Brug en dåse efter eget valg. 
Hæld vandet fra og skyld dem, dryp dem af.
Kom dem i en blender. 
Brug 1 fed hvidløg, forskellige urter fra din urterhave  gerne koriander, mynte, persille, eller hvad du nu har....blend urter, bønner, olivenolie, vand og citronsaft.
Kom evt lidt tørret spidskommen og ristede sesamfrø i, hvis du bruger versionen med kikærter.
Det er ikke nødvendig at komme tahin i.
Server det på en flad tallerken, hvor du har smurt den fede mos ud med en ske.
Stænk med lidt olivenolie ovenpå.
Pynt med topskud af de urter, du har brugt. 
Har du frisk chili, så hak det fint, og pynt med det ovenpå.
Et par citron eller lime i kanten ser godt ud, og folk kan syrlig-gøre mosen efter smag.
Alle slags brød er selvskrevne dertil, med friske grøntsager har vi nok bedst af.
Bon appetit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar