fredag den 22. april 2011

Claus Holm bruger lakridstagetes, jordbærmynte, jordbærrabarber, og spiselige blomster i TV indslaget med Påskelam med asparges

Urtepigerne anbefaler
Påskelam med Asparges.
Se lige her, hvordan vores egen lokale mester-gourmetkok
Claus Holm
fra Sans & Samling
tryller på forunderlig vis.
Der bruges bl.a
lakridstagetes, jordbærmynte, jordbærrabarber, spiselige blomster
&
 mange andre super lækkerier fra Fyns Land.
Se de inspirende små klip fra TV2 Godmorgen TV fra 22. april
Afsnit 1: Se Claus viser hvordan lam laves på bedste vis...........
Afsnit 2: Kartoffelsalaten laves… med spiselige blomster bl.a ramsløgsblomster, rødbeder, rapsolie, eddike m.m.
Afsnit 3: Se hvordan Claus Holm tryller med bl.a lakridstagetes, jordbærrabarber, jordbærmynte, rygeost m.m
Afsnit 4: Det hele arrangeres på flotteste vis, jummi siger urtepigerne bare
Velbekommen siger vi bare,
vi står allerede i køkkenet &
 prøver at kopiere meterkokkens mad.
Tak Claus, du er så inspirende

Knus fra Urtepigerne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar